<h2>ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ Ν. ΤΣΙΡΙΚΟΣ</h2><p>Μαθήματα οδήγησης, διπλώματα όλων των κατηγοριών, αναθεώρηση διπλωμάτων, μεταβιβάσεις ΚΤΕΟ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.drivingschooltsirikos.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Αναθεώρηση διπλωμάτων

Θα χρειαστούν κάποια πιστοποιητικά. Φυσικά είμαστε μαζί σας να σας καθοδηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε σε όλη τη διαδικασία. Πολλά από αυτά που πρέπει να γίνουν αναλαμβάνουμε να τα κάνουμε εμείς για εσάς

 

Προκειμένου να αναθεωρήσουμε το δίπλωμά μας θα πρέπει να έχουμε τα εξής:

Πιστοποιητικό υγείας παθολόγου και οφθαλμιάτρου.

4 πρόσφατες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου, χωρίς γυαλιά, έγχρωμες, διαστάσεων 4x6 (οι δύο από αυτές προσκομίζονται στους γιατρούς, μία σε κάθε γιατρό)

Αίτηση Μεταβίβασης Οχήματος

Φωτοαντίγραφο ισχύοντος διπλώματος οδήγησης ή το δίπλωμα οδήγησης εφόσον έχει λήξει

Απλή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή ισχύοντος ελληνικού διαβατηρίου ή ατομικού βιβλιαρίου υγείας

Αίτηση Ανανέωσης Διπλώματος Οδήγησης, θα την βρείτε εδώ

Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης περιοδικής κατάρτισης (Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας), εφόσον απαιτείται

e-παράβολο των 18 ευρώ για την είσπραξη παγίου τέλους χαρτοσήμου και εισφορών υπέρ τρίτων

e-παράβολο των 50€ για την ανανέωση
e-παράβολο των 30€ για την εκτύπωση


 

Αν δεν είστε Έλληνας υπήκοος τότε:

Για πολίτες με ιθαγένεια άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται απλή φωτοτυπία ταυτότητας ή ισχύοντος διαβατηρίου. Για υπήκοους τρίτης χώρας απαιτείται απλή φωτοτυπία διαβατηρίου ή άλλου εγγράφου, βάσει του οποίου επιτρέπεται η είσοδος του στην Ελλάδα ή εγγράφου που έχει εκδώσει αρμόδια ελληνική αρχή. Από τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να προκύπτει η ταυτότητα του προσώπου και η ηλικία του.

Επίσης απαιτείται φωτοτυπία οποιουδήποτε ισχύοντος δημοσίου εγγράφου βάσει των κείμενων διατάξεων, που πιστοποιεί την κανονική διαμονή του στην Ελλάδα, όπως είναι η Άδεια Διαμονής, η Βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη Ε.Ε., το έγγραφο Πιστοποίησης Μόνιμης Διαμονής Πολίτη κράτους μέλους της Ε.Ε., η Βεβαίωση κατάθεσης δικαιολογητικών χορήγησης ή ανανέωσης Άδειας Διαμονής τύπου Α και το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς. Ένα από τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να προσκομιστεί τουλάχιστον 185 μέρες πριν την λήξη του από την ημέρα κατάθεσης της αίτησης στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών. Για τους υπήκοους των κρατών-μελών της Ε.Ε., το διάστημα των 185 ημερών περιορίζεται σε 95 ημέρες.

Αν ο ενδιαφερόμενος αλλοδαπός υπήκοος έχει την ιδιότητα σπουδαστή ή του μαθητή επί 6 τουλάχιστον μήνες στην Ελλάδα, συνεχώς ή αθροιστικά, κατά το τελευταίο 12μήνο, πριν από την ημέρα κατάθεσης της αίτησης και των δικαιολογητικών, τότε, αντί ενός εκ των παραπάνω εγγράφων, απαιτείται η κατάθεση της πρωτότυπης βεβαίωσης της σχολής ή του σχολείου, που να βεβαιώνει την επί 6 μήνες σπουδαστική ή μαθητική του ιδιότητα. 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε

 

 

 


Επικοινωνίστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2297028909 & 6973572038   η ελάτε σε εμάς στη διεύθυνση: ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 10, Αίγινα