<h2>ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ Ν. ΤΣΙΡΙΚΟΣ</h2><p>Μαθήματα οδήγησης, διπλώματα όλων των κατηγοριών, αναθεώρηση διπλωμάτων, μεταβιβάσεις ΚΤΕΟ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.drivingschooltsirikos.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Μαθήματα οδήγησης

Η Σχολή είναι πλήρως εξοπλισμένη με ολοκληρωμένο στόλο οχημάτων και μπορεί να ανταπεξέλθει για την απόκτηση όλων των κατηγοριών αδειών οδήγησης όπως Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών μικρού και μεγάλου κυβισμού, φορτηγών, και λεωφορείων.

Απευθυνόμαστε όχι μόνο σε νέους υποψήφιους οδηγούς , αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν την επέκταση ή την αναθεώρηση της άδειας οδήγησής τους, καθώς και την απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας (Π Ε Ι) για οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων και για εκείνους που επιθυμούν να μεταβιβάσουν το όχημά τους.

Το κέντρο θεωρητικής εκπαίδευσης είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας, παρέχοντας την δυνατότητα στον υποψήφιο οδηγό να αποκτήσει σημαντικές γνώσεις για τα οχήματα και την οδική συμπεριφορά.

 

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε μαθήματα είτε θεωρητικά είτε πρακτικά, πρέπει πρώτα να κάνετε μια σειρά από διαδικασίες για να εκδοθεί η Κάρτα Εκπαιδεύσεως σας. Φυσικά είμαστε μαζί σας να σας καθοδηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε σε όλη τη διαδικασία. Πολλά από αυτά που πρέπει να γίνουν αναλαμβάνουμε να τα κάνουμε εμείς για εσάς:

Αν πρόκειται για το πρώτο σας δίπλωμα, πρέπει πρώτα να σας εξετάσουν Παθολόγος και Οφθαλμίατρος,

Να έχετε ΑΦΜ και να έχει την κανονική του διαμονή σας στην Ελλάδα (για τουλάχιστον 185 ημέρες)

Θα χρειαστείτε επίσης και κάποια παράβολα: παράβολο από το Δημόσιο Ταμείο, παράβολο για την εκτύπωση του νέου διπλώματος και ένα για την απόκτηση του διπλώματος. Επίσης 2 παράβολα για το προγραμματισμό των εξετάσεων.

Να έχετε 4 φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου (4cm x 6cm)

Να έχετε Ελληνική Ταυτότητα ή άδεια παραμονής ή εργασίας (σε ισχύ για τουλάχιστον 185 ημέρες)

Να συμπληρώσετε την Ειδική Αίτηση Εκτύπωσης Διπλώματος

Να συμπληρώσετε την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση του Υ.Μ.Ε.

 

 

 

Αν πρόκειται για επέκταση του διπλώματος, δεν χρειάζεται να περάσετε από γιατρούς. Αλλά θα πρέπει να έχετε την κανονική σας διαμονή στην Ελλάδα (για τουλάχιστον 185 ημέρες) και να κάνετε τα εξής:

Να αγοράσετε παράβολο από Δημόσιο Ταμείο για την εκτύπωση του νέου διπλώματος, για την απόκτηση του διπλώματος και για το προγραμματισμό των εξετάσεων

Να είστε κάτοχος ΑΦΜ

Να έχετε 2 φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου (4cm x 6cm)

Να έχετε Ελληνική Ταυτότητα ή άδεια παραμονής ή εργασίας (σε ισχύ για τουλάχιστον 185 ημέρες)

Να έχετε δίπλωμα οδήγησης

Να συμπληρώσετε την Ειδική Αίτηση Εκτύπωσης Διπλώματος

Να συμπληρώσετε την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση του Υ.Μ.Ε.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε

 

 

 


Επικοινωνίστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2297028909 & 6973572038   η ελάτε σε εμάς στη διεύθυνση: ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 10, Αίγινα